TIETOJA MEISTÄ

 Maatilaamme kuuluvat päätalo 900 m2, piha-aitta kahvila, talli, kammari aitat, grilliravintola sekä rantasauna. Rakennukset sijaitsevat aivan järvenrannalla, joten ympäristö on luonnollisen kaunista !

Päätalomme Juhlasaliin mahtuu 50-60 henkilöä. Vuokraamme juhlasalin lisäksi myös koko kiinteistöä yrityksille ja ryhmille majoitus paikoilla 20+. Lisäksi teemme tilauksesta leivonnaisia, kakkuja, aterioita- toiveesi mukaan,. Järjestämme leiritoimintaa, tapahtumia, sesonki- ja teemalomia.  Maatilalla asustaa myös hellyttäviä kotieläimiä, kuten lampaita, hevosia, kanoja, kissa ja koiria, jotka ovat vapaasti perheen pienempien ja miksi ei, isompiekin rapsuteltavia.

Järvenrannalla sijaitsee erikseen vuokrattava puulla lämpiävä rantasauna ja laituri. Päätalossa on poreallas, kaksi sähkösaunaa, infrapunasauna, kuntoilu/jumppa- ja lastenleikkitila, vaate/pyykkihuolto, majoitushuoneet, yhteiset tilat, juhlasali ja pääkeittiö. Muistorikkaisiin hetkiin vuokraamme harrastevälineitä; sup-lautoja, kajakkeja, lumikenkiä ja pilkkisettejä. Talvella pidämme avanto saunaa avoinna. Asiakas käytössä on myös grillauskatos aittojen läheisyydessä, nuotiopaikka rannassa, sekä koiratarha.


JOHTO

Kokeneet työntekijämme ovat palveluksessasi varmistaakseen, että sinulta ei puutu mitään. Tavoitteenamme on luoda ympäristö, jossa vieraidemme ei tarvitse huolehtia mistään, vaan he voivat yksinkertaisesti rentoutua.

TIIMI

Dynaaminen tiimimme tekee kaikkensa, jotta vieraamme tuntevat olonsa tervetulleiksi ja nauttivat olostaan. Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua.